Wij staan aan de kant van de klant.
Wie een woning koopt, zal daarvoor een hypotheek afsluiten: een financiële verplichting voor een langere periode. Bij zo’n beslissing let u op: de verschillende soorten hypotheek, de hoogte van de rente, voor hoe lang u die wilt vastzetten, onder welke voorwaarden u vervroegd kunt aflossen.

Er zijn zoveel mogelijkheden, dat het vakkennis en ervaring vereist om die allemaal op waarde te schatten. Wij hebben die kennis en ervaring in huis en delen die graag met u. Wij treden op als een ongebonden, objectieve bemiddelaar tussen u en de diverse geldverstrekkers. Vandaar dat wij naast u zitten, niet tegenover u.

Gratis ‘second opinion'.
Wanneer u op dit moment een hypotheek heeft lopen, kan het zijn dat u behoefte heeft aan een ‘second opinion’: een onafhankelijk advies of dit voor u de meest gunstige hypotheek is. Wij staan u graag terzijde met zo’n advies.

Ook wanneer u reeds een offerte voor een hypotheek in huis heeft en deze door ons wilt laten doorlichten. De hypotheekadviseurs van Burgers Makelaardij en Verzekeringen zijn opgenomen in het register van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs en voldoen aan strenge vakbekwaamheids- en ervaringseisen.

Voor meer informatie over de Erkend Hypotheekadviseur klikt u hier