Een bank waar u van harte welkom bent.
Burgers is ‘Zelfstandig adviseur’ van RegioBank. U bent er van harte welkom voor álle bankzaken. Klanten van alle leeftijden waarderen onze persoonlijke aandacht en service. Onze overstapservice maakt het uiterst eenvoudig uw bankzaken voortaan via RegioBank te laten lopen.

Makkelijk betalen.
U profiteert bij ons van het gemak van de veelzijdige Privérekening. Tijdens onze  openingsuren zijn we u graag persoonlijk van dienst. U kunt natuurlijk ook zelf pinnen en betalen via de Wereldpas of een Azur Mastercard. En dankzij Internet Bankieren regelt u uw bankzaken op elk tijdstip!

Gevarieerd sparen.
Sparen: voor iedere spaarwens heeft RegioBank een passende rekening. Uw geld groeit snel dankzij de gunstige rente.

Aantrekkelijk beleggen.
Wij bieden u een compleet aanbod beleggingsfondsen tegen een van de laagste tarieven in de markt. Met uiteraard alle mogelijkheden om te beleggen via internet of via de telefoon.

Op maat lenen.
Van een Persoonlijke Lening tot een krediet op uw Privérekening of een Doorlopend Krediet. Ook op het gebied van hypotheken en verzekeren heeft RegioBank een aanbod. Burgers is echter op geen enkele manier gebonden om deze producten aan haar klanten te adviseren.

Trouw aan onze filosofie, gaan wij steeds op zoek naar het grootste voordeel voor de klant.

 

Openingstijden RegioBank
maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 12.00
vrijdag van 8.30 tot 17.30