Disclaimer Burgers Makelaardij en Verzekeringen

De op deze website getoonde informatie wordt met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Burgers Makelaardij en Verzekeringen verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Burgers Makelaardij en Verzekeringen worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Aan de inhoud van de website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Burgers Makelaardij en Verzekeringen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Burgers Makelaardij en Verzekeringen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Burgers Makelaardij en Verzekeringen opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Burgers Makelaardij en Verzekeringen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Burgers Makelaardij en Verzekeringen niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.


De website van Burgers Makelaardij en Verzekeringen bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Burgers Makelaardij en Verzekeringen kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.

De teksten van Burgers Makelaardij en Verzekeringen mogen niet zonder voorafgaande toestemming worden gekopieerd of gewijzigd, of op enigerlei andere wijze worden gebruikt. Het intellectuele eigendomsrecht van Burgers Makelaardij en Verzekeringen-website (waaronder teksten, ontwerp, foto’s en logo’s) berust bij Burgers Makelaardij en Verzekeringen.