Wij hebben alles voor u in huis.
Of het nu gaat om uw huis, vervoermiddel, vakantie, ziektekosten, rechtsbijstand, pensioen of leven. Wij kennen het aanbod van autoverzekering tot complexe levensverzekering en houden voortdurend alle nieuwe ‘verzekeringsproducten’ bij. Op zoek naar het grootste voordeel voor u.

Burgers is onafhankelijk en vrij in de keuze van producten en aanbieders.

Wij meten u een maatpak aan.
U wilt uiteraard niet teveel premie betalen, maar ook niet onderverzekerd zijn. U wenst een afgewogen pakket: toegesneden op uw situatie, tegen gunstige voorwaarden. Als onafhankelijk tussenpersoon nemen wij ruim de tijd om u een maatpak aan te meten. En wij houden de vinger aan de pols door u over ontwikkelingen te informeren en adviseren, die voor u van belang zijn.

Wij wikkelen schades zeer snel af.
Burgers is gemachtigd schades (denk aan inboedel, auto, brand, diefstal, aansprakelijkheid) tot aan bepaalde bedragen zelf uit te keren. Dit staat garant voor een zeer snelle afwikkeling. U kunt zelf achterover leunen: wij handelen alles voor u af.

Uw verzekeringspakket laten doorlichten?
Mogelijk twijfelt u of u op een juiste manier verzekerd bent. Of heeft u uw verzekeringen via verschillende tussenpersonen afgesloten en mist u overzicht. In die gevallen kan het aantrekkelijk zijn uw verzekeringspakket door ons te laten doorlichten. Mogelijk blijkt dan dat u ook toe bent aan een maatpak. Mocht u overgaan op Burgers als tussenpersoon, heeft u daar zelf geen werk aan: wij regelen alles.

 
 


 

Liever online uw verzekering afsluiten? Kies hieronder de gewenste verzekeringen en u kunt de premie berekenen en direct afsluiten.

 

 
Alles onder ééndakpolis
 
Autoverzekering
 
Motorverzekering
 
Polisvoorwaarden
 
Dienstverleningsdocument Burgers Assurantiën
 
Downloaden schade formulier