Terug naar de resultaten
Te koop
Hengemunde in Leuth 6578 BR

Hengemunde

6578 BR Leuth
Vraagprijs € 149.500,- k.k.

Omschrijving

BOUWKAVEL TE KOOP! Prachtig kavel van 460 m².

Landelijk wonen en toch dichtbij Nijmegen? Dat kan in Leuth op circa 10 km van het centrum van Nijmegen.

Op deze kavel bouwt u uw eigen vrijstaande woning! De kavel is gelegen naast een openbare groenvoorziening met daarop diverse speelvoorzieningen aan een autoluwe, doodlopende weg. Gelegen op een rustige locatie direct in...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

BOUWKAVEL TE KOOP! Prachtig kavel van 460 m².

Landelijk wonen en toch dichtbij Nijmegen? Dat kan in Leuth op circa 10 km van het centrum van Nijmegen.

Op deze kavel bouwt u uw eigen vrijstaande woning! De kavel is gelegen naast een openbare groenvoorziening met daarop diverse speelvoorzieningen aan een autoluwe, doodlopende weg. Gelegen op een rustige locatie direct in het centrum met een supermarkt, kleinschalig gezondheidscentrum, nabij basisschool en kinderopvang.

De kavel is thans onderdeel van een grote tuin gelegen bij Reusensestraat 10 te Leuth, het betreft het achterste deel van dit nog af te splitsen kavel. De kavel is bereikbaar via Hengemunde.

Het geldende bestemmingsplan is Kern Leuth en is in 2015 vastgesteld. Het bouwvlak waarbinnen de woning gebouwd dient te worden is groot circa 10 meter breed en 11 meter diep. De maximale nokhoogte is 11 meter en de maximaal toegestane goothoogte bedraagt 6 meter (lager mag ook!). De bouwkavel is circa 460 m² groot, breed 20 meter en heeft een diepte van ongeveer 23 meter. Tevens is het mogelijk om tot maximaal 100 m² aan een bijgebouw te realiseren. Ook is het toegestaan om een of bedrijf aan huis te starten, een mantelzorg woning te realiseren, of zelf een eigen bed-and-breakfast te beginnen (informeer hiervoor naar de mogelijkheden en de voorwaarden).

Leuth is gelegen op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Nijmegen, middenin het polder-natuurgebied 'De Ooijpolder' met prachtige fiets- en wandelroutes. Het is een levendig dorp met basisschool, kinderopvang, BSO, gezondheidscentrum, supermarkt en diverse sportfaciliteiten. Tevens zijn er enkele boerderijwinkels voor (biologische) zuivelproducten en fruit van de boer.

Meer weten? Neemt u gerust contact op met ons kantoor voor nadere informatie.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 149.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 460 m² Kadasteroppervlakte 460 m² Kadastrale gegevens Gemeente leuth Sectie c Perceelnummer 1771 Oppervlakte 116 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente leuth Sectie c Perceelnummer 1225 Oppervlakte 344 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.